BOKNING GÖRS TILL: +46 702 320 973 via sms eller samtal. Kl.08.00 – 11.00

SAMTAL TILL: +46 732 680 593 ( redan inbokade samtal eller bli uppringd. )18 kr minuten.18 årsgräns.

Längre ned på sida pågår Arbete…

AD Sorgbandet är inom: Välbefinnande, Behandlingar, Samtal, Uthyrning, Begravning, Kransband, Kurser, Inredning och Detaljhandel där val av konstnärligt handarbete kan väljas, självklart alltid med tanke om vår miljö. SORGBANDET ligger i hemma miljö på Lievägen 50, 125 33 i Älvsjö, Stockholm. Se öppet tider.. Hitta.se

Här kan man kan beställa, köpa och boka tider inom: Behandlingar, Samtal, Ört-Teer, Kryddor, Drycker /Tinkturer, DR:Bach, CBD-Olja, Cellsalter, Body, Inredning, Rökelser. Längre ned på sidan som är under arbete så kan framöver kan man beställa, köpa och boka tider inom: Begravningar, Kransband, Kort, Program, Gravplatta, Uthyrning. mm. se längre ned hur långt arbete kommit om intresse.

Välkommen

Diplomerad REIKI utövare sedan 1999, kurser så som Reiki 1, Reiki 2, Reiki Master 3 och Bortom Reiki 4. Min mångårig erfarenhet har väglett mig till Referens metoden, som jag är ensam om att utföra i Stockholm. Andra Kurser som också varit av intresse är i Bachs blomsterterapi, Medicinsk Qigong, Cellsalter, Medium, Spå i sump,mm.

Alla priser är inklusive moms. Betalning = E-Faktura. SMS-FAKTURA. F-skattsedel finns. .

Här kan du se hela årets 2024 REA.

JAN: SV modertinktur – 300 ml 720Kr 690 Kr. FEB: Deliplus/Anticelulitica Creme 250 ml. 80 Kr 75Kr. MARS: BACH: Räddningsdroppar 30 ml. 246 Kr 210 Kr. APRIL: Deliplus/Aqua Creme 250 ml. 80 Kr 75 Kr. MAJ: Deliplus/Mante – K Mineral Creme 120 Kr 100 Kr. JUNI: Deliplus/Olive Creme 250 ml. 80 Kr 75 Kr. JULI: SV – 50 g. för egen beredning. 119 Kr 100 Kr. AUG: Björkaska 50 g för egen beredning 119 Kr 100 Kr. SEP:DR:BACH alla 38 blomessenser/häfte 164 Kr 154 Kr. OKT: Vetekudde 19cm X 48 cm 191Kr 150 Kr. NOV: Hjärtvin enligt original recept 360 Kr 300 Kr. DEC: Reiki traditionell 60 min 10 gånger kort. 930 Kr. Kortet gäller för 930 kr per gång, gäller i 2 år. Vi har presentkort..

.

REIKI HEALING BEHANDLINGAR :

TIDER KL: 12.00 – 13.00…..14.30 – 15.30…..16.00 – 17.00. Överenskommelse om dag.

Reiki healing eller Referens metoden

Är komplementär-medicinsk metod som innebär är att hela människan behandlas på alla nivåer, både fysiskt och mentalt . Reiki healing eller Referens metoden stödjer kroppens egen livsenergi och sätter igång processen mot välbefinnande.  Varje behandling är personlig. Om du känner av energierna eller inte, så gör den nytta ,kan ges på två olika sätt. Reiki healing är en behandlingsform där du är fullt påklädd och utövaren lägger sina händer på olika kroppspositioner. Behandlingar kan också ske via distans. Vid våran första kontakt samtalar vi om vilken metod som är mest lämplig. Reiki traditionell är godkänd av skatteverket som friskvård. Jag har presentkort.

 • Första kontakt: 430 kr. 30 min.
 • Reiki healing, 30 min traditionell: 490 kr. …. Student/ Pensionär/ Rabatt: 470 Kr 30 min.
 • Reiki healing, 60 min traditionell: 980 kr. …. Student/ Pensionär/ Rabatt: 940 Kr 60 min.
 • Reiki healing, 90 min traditionell: 1 410 kr. …. ( 60 min behandling och 30 min för stödsamtal.)
 • Reiki healing stödsamtal,30 min, traditionell eller via Telefonsamtal: 480:-
 • Reiki healing, Tillägg Aktivering / Booster: = 500:- Kr.
 • Reiki healing, med tillägg av aktivering, är för egen utövande själv behandling, håller i ca 30 dagar.
 • Ju mer du använder dig av själv behandlingen desto längre håller aktiveringen i.
 • Aktiveringen görs i samband med en Reiki healing traditionell behandling 60 min.
 • Distans:
 • Reiki healing. 450 kr. Ex. vänster knä , ett område..
 • Chakra, balansering. 450kr.

OBS!: Healing räknas numera som friskvård, så du kan använda dina friskvårdspengar eftersom det är avdragsgillt för företag. För tidsbeställning ring mig 0702 320 973 eller skicka  med ditt telefonnummer eller sms så svarar eller återkommer till dig. Bokad tid som avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.

REFERENSMETODEN :

Referens metoden arbetar dygnet runt och är på distans, uppföljning kan göras efter avslutad sändnings period.

Referens metoden = Energi sändning som når allt.. Här har man har delat upp kroppen i de 3 viktiga delarna. Den yttre kroppen, den inre kroppen och den universella kroppen. (Andliga kroppen, Organen i kroppen och Känslodelen). Med Universell kontakt förmedlas energi behoven som just du behöver i energi sändningen, även antal dagar, veckor, månader och upp till ett år förmedlas. Genom det här sättet förlängs energi utövandetiden i behandlingen, energin arbetar dygnet runt i din kropp för att uppnå harmonisk balans..

Referens metodens sändning, gör att du som person själv inte behöver vara aktiv i behandling.

Sändningen påbörjar när du får ditt referens nummer ..

 • Distans:
 • Referens metoden 1 år. Kundrabatt 6 480 Kr. betala med 540 kr i månaden. ( 18 Kr, dygn..)
 • Referens metoden 1 år. 11 520 Kr .betala med 960 kr kr i månaden. ( 32 Kr, dygn..)
 • Referens metoden kan utföras för dagar, veckor, månader och upp till ett år.

För att påbörja Referens metoden behöver du uppge namn och födelsedatum.

 1. Skannar av obalanser.
 2. Referens metoden startas upp.
 3. Det innebär att kroppen ges en referens så att obalanser börjar balanseras mot balans.

Bokad tid som avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.

ÖRT-TEER OCH KRYDDOR:

Askorbinsyra:..100 g..64 kr ..Ren C-vitamin.

Bikarbonat:..150 g..29 kr…Vatten med bikarbonat kan naturligt motverka magsyra, Om du dricker det kan du därför förebygga sura uppstötningar. Hjälpa till att skapa bättre pH-balans och bättre syreupptag i kroppen.

Brännässla:..70 g..45 kr..…Är mycket allsidig läkeväxt med näringsrika mineraler som kisel och kalium. Brännässla ger bra stöd till immunförsvaret och hjälper till att bli av med kroppens slaggprodukter och god mängd klorofyll som ökar transporten av syre och näring till kroppens celler. 

Blåbär:..75 g.. 98 kr. X

Chiafrön:..200 g..29 kr...Absorberar upp till tolv gånger sin egen vikt, vilket bidrar till en ökad mättnadskänsla. Nära på 90 procent av kolhydraterna i Chiafrön utgörs av vattenlösliga fibrer, som hjälper till att bibehålla en jämn blodsockernivå samtidigt som det underlättar och förbättrar tarmfunktionen

Daggkåpa…50 g..93 Kr

Djävulsklo:..100 g..93 kr.. Är en afrikansk ört som används som ett traditionellt växtbaserat läkemedel för lindring av ledsmärtor och ledinflammation, vid olika typer av ledbesvär och förändringar i benvävnaden så som artros, gikt och artrit. Örten är antiinflammatorisk och bidrar även till normal matsmältning.

Echinacena:..100 g..119 kr.. Stärker immunförsvaret, Roten på Echinacena ( röd solhatt) innehållet akrylamider som är mycket verksamma vid infektioner och inflammationer, kan bromsa spridningen av de flesta virusstammarna och den har en tydlig effekt på ett nedsatt immunförsvar. Men är immunförsvaret redan starkt, överaktiveras det inte utan det regleras.

Gurkmeja:..200 g..28 kr...Bra för att dämpa inflammation, förbättra matsmältning och lindra hudbesvär enligt Ayurveda’s lära men fördelarna sträcker sig mycket längre än så. Att gurkmeja är bra för din hälsa råder det inga tvivel om och det finns gott om studier som bekräftar detta.

Hagtorn:..100 g..86 kr...Är även känt som ett livsmedel som är bra för hjärtat, då det kan göra underverk för din hjärt-kärlhälsa. I Europa skriver tusentals läkare ut hagtorn för att behandla hjärt-kärlsjukdomar. Växten är även ett officiellt läkemedel i såväl Tjeckien som Tyskland, Frankrike, Ungern, Schweiz, Ryssland, Brasilien och Kina.

Hallonblad…50 g..Kr..49 kr

Hampa frö:..100 g..56 kr Det näringsrika = e-vitamin, kalium, fosfor och magnesium. De är även fiberrika och innehåller alla essentiella aminosyror vilket gör det till en bra vegetabilisk källa för fullvärdigt protein (ca 35 g protein per 100g). Det är också en bra källa för essentiella fettsyror.

Ingefära:..200 g..72 kr…Hör till de äldsta läkeväxterna med medicinska anor från 3000-talet f.Kr. Ingefäraroten räknas som en av de bästa naturläkemedlen speciellt för sin antiseptiska och bakteriedödande egenskap.

Järnört:..100 g..92..kr…I folktron tillskrevs järnört stor läkekraft. Den användes till allt från att lindra migrän, spänningshuvudvärk och psykisk trötthet till att vara vattendrivande och främja matsmältningen. Men järnörten användes också för att bota njur-, mjält- och leversjukdomar och ansågs också göra gott vid mensrubbningar.

Kamomill:…150g..92 kr.SLUT…Är en mycket allsidig läkeväxt som alla kan ha nytta av i sin naturliga egenvård. Den har bra kramplösande egenskaper som hjälper vid smärtsam menstruation. Kamomillen lindrar stress oro och sömnsvårigheter.

Kardborre:..150 g..190 kr.…Stödjer utrensning av toxiner via lymfa och njurar. Ingår ofta i örtblandningar för s.k. detox, dvs. hjälp till kroppens utrensning av gifter och avfallsprodukter från ämnesomsättning och från infektioner.  Används också vid hudutslag, eksem och bensvullnad.

Läkemalva:..50 g..99 Kr...Säga ha antibakteriella egenskaper och har traditionellt använts mot infektioner och inflammationer, och verkar som en naturlig smörjning i kroppen och gör att det skapas ett skyddande lager runt membranen. Örten används ofta vid luftvägssymtom som förkylning och hosta samt vid irritation och obehag i mun, hals och på stämbanden. Tack vare dess antibakteriella egenskaper används den även för att lindra rodnad och irritation vid eksem, klåda och andra hudåkommor.

Mariatistel frö:..100 g..91 krSLUT...Är en växt full av goda egenskaper och fördelar för kroppen och dess funktioner. Det är främst en effektiv behandling av leverproblem.

Maskros:..100 g..99 kr…Är en livskraftig läkeväxt som finns nära tillhands. Maskrosens främsta egenskaper är stimulans av bukspottskörtel och lever..

Oregano:50 g..63 kr...Känner vi främst till som välkänd pizzakrydda i det italienska pastaköket. Kryddväxten gjorde entré i Sverige under medeltiden där den odlades i klostergårdar som viktig medicinalväxt. Oregano är kraftigt antiinflammatorisk och hämmar svamp och virus

Nypon:100 g..72 kr.…Räknas som ett av Nordens super bär med sina näringsrika växtämnen. 2 dl nypon innehåller nämligen lika mycket C-vitamin som 1 kg citroner. Nyponen stärker bindväv och är bra för din hy. Nypon anses också gynnsam vid behandling av ledbesvär som reumatism och artros.

Persilja:100 g..36 kr…Har goda utrensande egenskaper av kroppens slaggprodukter. Läkeväxten är därför bra i reningskurer och aktiverar även funktion av lever och njurar. Persilja ger dig uppfriskande andedräkt.

Ringblomma:100 g.. 93 kr. Till kroppens insida är ringblomman antiinflammatorisk och bakteriedödande mot bland annat stafylokocker. Då ringblomma innehåller salicylsyra så är läkeörten också smärtlindrande vid huvudvärk och ont i samband med menstruation. 

Rosmarin:100 g..18 kr...kan vara bra att använda vid: Lågt blodtryck, Dålig blodcirkulation och frusenhet, För att förbättra minnet då en ökad cirkulation ger bättre blodtillförsel i hjärnan, Vid huvudvärk som kommer av trötthet och frusenhet/nedsatt cirkulation, Vid muskel- och ledvärk kan man dra nytta av den både invärtes och utvärtes.

Rödklöver: —X…Har renande verkan på lymfa och nervsystem samt stärker upp skelettet då klövern innehåller kalcium. Rödklövern sägs också öka fertiliteten och stödjer leverns reningsarbete. En annan god egenskap är att rödklöver är bra vid stress och trötthet eller när du bara vill bli lite uppiggad. 

Röllekan: — Anses också verka febernedsättande och svettdrivande vid exempelvis förkylningar. Rölleka motverkar även förkylningar då den både är antiinflammatorisk, dödar bakterier och bättrar immunförsvaret. En annan intressant egenskap är att läkeörten kan sänka högt blodtryck och verka blodrenande.

Saffran:0,5 g..10 kr. X

Salvia:100 g..95 kr…Kan ha en positiva verkan på Alzheimers och dålig minne. Salvia underlättar för ett viktigt enzym att frigöra acetyl Colin i hjärnan. Acetyl Colin är en substans som finns i övergången mellan muskler och nerver och är viktig för impulser och muskelsammandragningar. Salvia sägs också ge stöd till dåligt minne och tidig demens orsakat av utbrändhet och stress.

Snärjmåra:70 g..85 kr…Inom folkmedicinen använd mot körtelfeber, halsfluss, åderbråck, bensår och magsår. Snärjmåra verkar förtunnande på blodet och stimulerar lymfsystemet. Detta gör den verksam som omslag på värkande muskler, eksem, psoriasis och andra hudsjukdomar.

Timjan:100 g..65 kr…God verkan och lindring vid luftrörsproblem som astma, bronkit och olika typer av hosta. Läkeväxten har använts som hostmedicin och vid katarr i luftvägarna i många tusen år så effekten är testad.

Åkerfräken: 100 g..121 kr...Örten innehåller även bitterämnen, flavonoider, saponiner och garvämnen. Åkerfräken anses lite som ett universalmedel eftersom den har många verksamma beståndsdelar. Den får blodet att koagulera lättare och är därför bra vid inre blödningar. Åkerfräken har en milt slipande effekt på tänderna. Urindrivande antagligen den mest välkända växten för att eliminera överskottsvätska i kroppen, tack vare dess innehåll av kalium, flavonoider och saponiner. Den kan öka urinen med upp till 30%. Därför är den bra vid vätskeretention, ödem, reumatism, gikt, njurstenar, urinvägsinfektioner. etc…

Älgört:..100 g..99 kr...För salicylerna så har den en bra smärtstillande effekt.

För mer info om örter, mm. mail till info@sorgbandet.se… Frakt tillkommer .. från 19 kr…. Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans….Frågor till: info@sorgbandet.se

.

TINKTURER / DRYCKER

Alla Tinkturer är modertinkturer..

Det betyder att det inte är utblandat med: vatten / etanol eller innehåller E 202.

Framöver kommer det flera tinkturer.

SV – DROPPAR:

30 ml.=.96 kr

150 ml.=.405 kr

300 ml.=.720 kr

Gör egen:…SV : 50 g = 119 kr

SV-Droppar med bittra örter är uppskattat sedan hundratals år tillbaka i tiden runt om i Europa. SV-droppar är kraftfullt med bitter smak, en balans mot dagens kosthållning med ett överflöd av söta matvanor. Flytande SV-droppar. Innehåll: Manna, angelikarot, kronärtskocka, kanelbark och kardemumma som aktiva ingredienser.

Rekommenderad dosering: 1-5 ml 1-2 ggr/dag i ett glas vatten eller enligt rekommendation. SV-droppar, kan användas på huden för utvärtes verkan.

RYSK ROT TINKTUR:

30 ml.=.72 kr 2,40 Kr ml Kallas den fysiska adaptogenen. Den har använts vid stressrelaterade besvär, utmattning. Rysk rot har används vid mental trötthet, stress och impotens.

Rekommenderad dosering: 1-5 ml 1-2 ggr/dag i ett glas vatten eller enligt rekommendation.

MYRRA TINKTUR:

30 ml = 308 kr…
Myrratinktur är en klassisk ingrediens i tandvårdspreparat för gurgling och pensling av tandköttet. Verkan är inflammationshämmande och sammandragande vilket är bra vid tandlossning och svampigt och sårigt tandkött. Den kan tas outspädd på tandborsten och ska inte sköljas bort efter borstningen; den beska smaken går bort efter 10 minuter.

Rekommenderad dosering: 1-5 ml 1-2 ggr/dag

Här kommer flera andra tinkturer framöver.

.

HJÄRTAS VIN:..300 ml..360 kr..  Det här vinet är efter Originalreceptet från 1100-talet och är bra mot stress, oro, sorg och bekymmer….Rekommenderad dosering: 1-2 msk 1-2 ggr/dag.

BJÖRK ASKA : hämtas som namnet avslöjar från björkar, och är ett gammalt traditionsenligt naturmedel för att få näring. Det är framförallt den mineralrika jorden som björkarna växer i, som avgör hur näringsrik björkaskan blir. Norra Finland och Kanada anses ha de mest näringsrika markerna, med höga halter kalium, järn, magnesium, selen och en hel del andra mineraler.

BJÖRK ASKA EXTRAKT: ...300 ml = 63 kr……… ………. Gör egen:..Björkaska pulver:. = 85 kr….. Rekommenderad dosering: 1-2 msk i minst 2 dl vatten 1-3 ggr/dag.

BACH: DR: Edward Bach var en brittisk läkare, bakteriolog, homeopat och andlig författare, mest känd för att utveckla Bach-blomstermedicinen.

 • DR.BACH
 • DR.Bach personligflaska..30 ml. 146 kr.
 • DR.Bach HÄFTE: 96 kr.
 • DR:Bach 5 Flowers räddningsdroppar…30 ml. 246 kr.
 • DR.Bach för djur..30 ml. 128 kr.
 • DR.Bach HÄFTE: för djur. 69 kr.

DR. Wilhelm Schüsslers var biokemins upptäckare och fann ett healing system genom de 12 Cellsalterna.

 • CELLSALTER
 • 12  Cellsalter. De  jobbar med det fysiska,  mentala och själsliga i vår kropp.
 • Dessa 12 cellsalter finns i tablett form.
 • Cellsalter 1 kur, innehåller 1 sort. ( 8 :- dag.) 92 kr.
 • Cellsalter 1 kur Kombi, innehåller alla 12. ( 1:- dag ) 110 kr.

CBD OLJA / OSHO OLJA: Hjärna, Hjärta, Hud, Immunsystem, Leder, Stress, Sömn, Ångest.

Egenskaperna hos CBD är brist på psyko aktivitet. Det betyder betyder att cannabidiol inte får dig att bli hög. Mera vi lär oss om CBD, mer verkar det klart att CBD kommer revolutionera hur vi människor ser på naturliga och växtbaserade kosttillskott. Det bedrivs många studier runt om i världen om fördelarna med CBD och hur vi kan dra nytta av det. De flesta är överens om att vi fortfarande bara är och skrapar på ytan av vad som egentligen finns att lära om CBD.

5% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (500 mg) ca. 275 droppar (cirka 2 mg CBD per droppe). 254 Kr

10% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (1000 mg) ca. 275 droppar (cirka 4 mg CBD per droppe). 424 Kr

20% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (2000 mg) ca. 275 droppar (cirka 7 mg CBD per droppe). 636 Kr

40% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (4000 mg) ca. 275 droppar (cirka 14 mg CBD per droppe). 976 Kr

5% 30 ml: flaska. CBD-innehåll ca (3000 mg) ca. 825 droppar (cirka 2 mg CBD per droppe). 254 Kr

10% 30 ml: flaska. CBD-innehåll ca (3000 mg) ca. 825 droppar (cirka 4 mg CBD per droppe). 1 252 Kr

.

BODY:

DELIPLUS SKIN CARE CREME FROM SPAIN.

 • AQUA CREME. 220 ml ….80 kr…Deliplus, Gel Hidratante includes green tea and grapefruit extracts. discover the hydrating and caring effect of the special body creme.
 • OLIV CREME. 200 ml ….80 kr…Deliplus, Body cream contains olive oil, thanks to which it instantly moisturizes and nourishes the skin. Olive cream is suitable for all skin types.
 • CELLUITTE CREME. 250 ml….80 kr…Deliplus, Anti-cellulit reducer for the body contains active ingredients that strengthen, smooth the skin, fight fat deposits, have a pronounced anti-cellulite effect.
 • MANTE – K , Cocos. 250 ml….120 kr…Deliplus, Body Butter is a moisturizing Spanish body butter with the aroma of coconut.
 • MANTE -K ; 250 ml….120 kr. Deliplus, Mineral Body Butter. This product is composed of essential and natural oils and with minerals from the Dead Sea. It gives our skin an incredible .
 • SALTSKRUBB: Himalaya Salt 85 kr.
 • DEO: Handgjord ,Bikarbonat Olivolja 85 kr.
 • VETEKUDDE: 192 kr

.

ÖVRIGT:

KURSER: Qigong 6 210 Kr. Kurser hålls vid anmälan om 5 deltagare. 2 dagar.

Qigong kurserna är på Våren och tidig Höst.. vi försöker ha kurserna utomhus och på helger.

Vid 5 deltagare ..MER INFO KOMMER..

ANDLIGA SAMTAL:

Fredagar.. Kl: 12.00 -16.00. Överenskommelse om tid vid bokning. Då JAG ringer upp dig..

Mobil: +46 (0)732 680 593

Här pratar du med Anette om det andliga och livets olika trösklar och lärandet av livet. Tillsammans kanske vi kan finna lösningar på just dina frågor och problem. Priset är 18 kr per minut. .Du betalar endast för samtalstiden och minsta debitering är 5 minuter… Åldersgräns 18 år… Jag nås på.. MOBIL: +46 (0)732 680 593.

Vill du boka tid så maila till order@sorgbandet.se. eller på sms till mig. Jag behöver ditt namn, fullständig adress och telefonnummer. Fakturan får du på din mail eller till mobilen. I annat fall till adressen där abonnemanget är skrivet. Avgiften för fakturan är 29 kr. och fakturan betalas på 10 dagar. Krediten ökar efter ditt första samtal till 1080 kr i kredit. Fakturan skapas omgående efter att vi har avslutat samtalet. Vid inkassoärende så sänks krediten till 540 kr. Vi vill att utgiven faktura ska vara betald. Om du vill ringa igen.

.

FENG SHUI BALANSERAR OCH GER HARMONISKA HEM

INREDNING / FENG SHUI. Detaljerade inredningstips för alla delar av våra liv, bättre hälsa, kärleksliv eller framgångsrik karriär. Vi arbetar med Feng Shui som öppnar upp energier och är mer än 3 000 år gammal konst och vetenskap med ursprung i Kina.

 • Förbättrar energin i hem, kontor, trädgård.
 • Arbetar med de fem elementen som är trä, jord, eld, metall och vatten.
 • Energikarta Bangua används.
 • Färger och placeringar påverkar. 

Ni känner att ni inte vet hur det optimalt ska inredas för att få till det bästa flödet, struktur eller möblering. Jag konsulterar er gärna i ert hem (inom Stockholm) för att lättare se vad som behövs eller ändras i bostaden/rummet.

Möte: ..Tillsammans går vi igenom rum för rum där råd, tips ges. ……Pris från 3 690 kr. .. Möte: Hjälp med möblering av befintlig inredning. Pris från 9 990 kr. (inom Stockholm)

Nätbaserad inredningshjälp: Ett rum. Pris från 1 820 kr.

Så här går det till :

 • Skicka bilder, video eller en ritning av placering med nuvarande möblering & mått på det rum du vill ha hjälp med.
 • Efter du godkänt offerten bokar vi in ett telefonsamtal där jag får en tydlig förklaring på vad du önskar.
 • Efter det börjar jag arbetet som innehåller följande.
 • En planritning där jag har ritat in den nya möbleringen.
 • En beskrivning om hur ni kan inreda rummet med befintliga möbler.
 • En produktlista var ni kan inhandla utvalda produkter och prisuppgifter.

RÖKELSER Rökelser har använts i tusentals år och har mest använts i religiösa syften, men idag används ofta i rent stämningssyfte. Rökelserna bör placeras på ej brännbart underlag. När man ser en fast glöd i änden på stickan, blåser man ut den. Se till att den inte är placerad nära något brännbart.

 • RÖKELSER: TILLFÄLLIGT PARTI
 • ROSMARIN: (innehåll 20 st) 29 kr. Uppfriskande och stimulerar sinnet.
 • ORANGE: (innehåll 20 st) 29 kr. Härlig doft.
 • LOTUS: (innehåll 20 st) 29 kr. Hinduismen=skapelse/perfektion. Buddismen, renhet av kropp/ själ.
 • NAG CHAMPA: (innehåll 15 st) 29 kr. Detta är den mest kända och sålda rökelsen.
 • GREEN APPEL: (innehåll 20 st) 29 kr. Härligt syrlig doft som piggar upp och ger energi.

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans….Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr….Frågor till: info@sorgbandet.se

HÄR KOMMER BEGRAVNING OCH TILLBEHÖR :

TILLBEHÖR:

Tillbehören kan beställas, BEGRAVNINGAR.. längre ned på sidan är under uppbyggnad.

BAND: Från 63 Kr

Kransbanden maskin text är utformade mer modernt med vacker konturtext. som passar lika bra i kyrka eller till borgliga ceremonier. Lättläst på avstånd..

 • KRANSBAND TRADITONELLT SÄTT.
 • Band 1…EX: En sista hälsning
 • Band 2…Namn (4 Namn)
 • Band 3…Som tillägg, (extra band)..När Namn band 2 inte räcker. 63 kr.
 • MASKINSKRIVNA BAND:
 • 1. Band: 69 kr.
 • Maskinskrivet ..Hälsning + Namn.
 • Längd: ca, 90 cm Vit .Textfärg: Svart. Guld. Silver. Blå. Rosa.
 • Bredd: 5cm /10cm /15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • KRANSBAND:
 • 2. Band: 115 Kr
 • Band 1 …EX: En Sista Hälsning
 • Band 2…Namn (4 Namn)
 • Längd: ca, 90 cm Vit .Textfärg: Svart.
 • Bredd: 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Band 3…Som tillägg, (extra band)..När Namn band 2 inte räcker. 63 kr.
 • HANDBUKETT BAND:
 • 1. Band: 63 Kr
 • Band 1 …EX: En Sista Hälsning..&..Namn (1 Namn)
 • Längd: ca, 30 cm Vit .Textfärg: Svart. Guld. Silver. Blå. Rosa.
 • Bredd: 1cm – 1,5 cm
 • Band har snedklippt avslut.
 • HANDTEXTADE BAND.
 • HANDTEXTADE KRANSBAND:
 • 1 Ett Band: Handtextad. .Hälsning + Namn. 350 Kr
 • Längd: ca, 90 cm Vit .Textfärg: Guld.
 • Bredd: 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • KRANSBAND. 450Kr
 • Band 1 …EX: En sista hälsning
 • Band 2…Namn (4Namn)
 • Band 3…Namn band 2 inte räcker. 173 kr
 • Längd: ca, 90 cm Vit .Textfärg: Guld.
 • Bredd: 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • BAND: Motiv / Symbol.
 • EX. Hjärta, Ängel, Nalle, Bil. Om ni har tänkt er en annan symbol, hör med oss..
 • MASKIN. 49 Kr
 • HANDGJORD. Enklare motiv/ symbol. 198 kr.
 • BAND AVSLUT..
 • Bandens avslut är snedklippt.
 • VÄLJ TEXT.
 • Förslag från vår lista…..
 • En sista hälsning
 • Saknad
 • Vi ses igen
 • Vi möts igen
 • Vila i frid
 • Du är i mina tankar
 • Tack för alla glada stunder
 • Egen text..

MILJÖ: Vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Banden 1 cm – 5 cm bredd är för återvinning, Kransbanden 10 cm & 15 cm bredd, är miljövänligt framställt, och är i biologiskt nedbrytbart material.

Frakt tillkommer .. från 25 kr . Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans.

Frågor till: info@sorgbandet.se

ARBETE PÅGÅR HÄR NEDAN PÅ SIDAN..

SORGBAND & BROSCHER

Sorgbandet kan bäras av alla till en avliden. Band som fästes runt ärmen. Förr så användes de veckorna före en begravning. Sorgbandet bärs i ca 3-6 månader efter dödsfallet. På 70-talet kom sorg knappen som bärs på vänster sida. Idag används Sorgband som en hyllning till den avlidne. Ett nytt modernt sätt för att just markera att ”jag” har sorg… som kan hjälpa dig själv och ge signal till dem man möter. Se nedan..

Sorg knappen…

INFO: Är med säkerhetsnål.

Diameter:

Sorg krans

INFO: Är med svarta blad med text i mitten, Är i sorg.. med säkerhetsnål.

Diameter:

Svarta bandet…

INFO: Svarta bandet med säkerhetsnål.

Diameter / Längd:

Sorgband:

Diameter / Längd:

KORT, PROGRAM TILL BUKETTER OCH KRANSAR.

KORT:

Ta fram design och text kostar 93 Kr.

Mått: A5 / A6 /

KRANS KORT: Kortet binds fast i mitten av kransens hål, så att Namn och Hälsningens text syns bättre.

Mått: A 4 .. eller vid eget mått hör med oss.

PROGRAM.

Ta fram design och text kostar 93 Kr.

Vi skapar Program i A-4 som ni får till er mail adress. Så att ni själv kan skriva ut programmet och antal.

Program i storlek A 5.

 • Förstasida. EX; Foto/ Symbol/ Född månad och år/ Avliden månad och år/ Begravningsgudstjänst
 • I vilken kyrka dag och månad år.
 • Andra och tredje sidan .. se program text…
 • Sista sida (baksidan) på häftet…. Officiant och Organist..

PROGRAM TEXT.

Klockringning – talar om att ceremonin inleds. Alla går in och sätter sig.
Inledningsmusik – spelas ofta av organist alternativt via spellista eller cd.
Psalmsång – Alla närvarande sjunger gemensamt.
Begravningsakt – 
Prästen håller tal om den avlidne och dennes liv.
Solosång – sjungs av solist alternativt spelas upp.
Bibelläsning – prästen läser ett stycke ur bibeln.
Solosång
Förbön
Psalmsång
Avskedstagande –
Alla närvarande går fram och tar avsked samt lägger en blomma på kistan.
Bön
Välsignelse
Avslutningsmusik – 
musik spelas samtidigt som kistan bärs ut för gravsättning.
Klockringning.

TACK KORT.

Ta fram design och text kostar 93 Kr..

Vi skapar Tackkort i A5/A6 som ni får till er mail adress. Så att ni kan själv skriva ut Tackkortet och antal.

Förstasida. Tack/foto/symbol/föddmånad år/Avliden månad år.

Baksida. Varma hälsningar/från/symbol/bild

Vi kan hjälpa dig att säga tack på ett personligt och vackert sätt till de som har närvarat vid begravningen.

Mer info kommer…

MILJÖ: Vi tänker på miljön, vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Papper och Arken är miljövänligt framställt, och är i biologiskt nedbrytbart material.

Frakt tillkommer .. .Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans……Frågor till: info@sorgbandet.se

.

BEGRAVNING

BEGRAVNINGAR ÄR UNDER UPPBYGGNAD:

BEGRAVNING: Direktkremation

Direktkremering från 9 630 kr. Direktkremation sker utan ceremoni och oftast utan minnesstund. Inkluderar endast en enkel kista, kistläggning, transport och samordning . En direktkremation är en metod för att gravsätta den avlidne på ett värdigt enkelt sätt. Man undviker ceremonin och man kan hålla den privat eller vid ett senare tillfälle.

BEGRAVNING: Ceremonier

Här kommer det komma mera och info..

BEGRAVNING: Minnesstund

Här kommer det komma mera och info..

UTHYRNING: Kistduken, Bårtäcke, Design detaljer..

Här kommer det komma mera och info…

GRAVPLATTAN:

Mer info kommer..

GRAVTRÄD:

Mer info kommer..

MILJÖ: Vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Uthyrningsmöjligheterna är viktigt i det avseendet.

.

Köpevillkor

Köp och leveransvillkor du handlar alltid tryggt hos AD Sorgbandet.

Leverans

-Leveranstid är 4-6 arbetsdagar.

-Frakt från 29 kr

-Sorgbandet skickar med expressleverans, 79  kr extra

-Skriv gärna begravningsdatum.

-Efter lagd order får du en orderbekräftelse till din mail, får du ingen orderbekräftelse ska du kontakta oss efter att du kontrollerat din skräppost.

-Vi skickar spårbart via Postnord direkt till din brevlåda/lämnar vid dörr.

-Vi tar emot telefonbeställningar.

Betalning

Sorgbandet E- fakturerar företag privatpersoner från vårt egna faktureringssystem, kontakta oss för att bli återförsäljare.

köpvillkor, swish betalning för kransband

Öppet köp

Öppet köp eller byte gäller inte vid special (personliga) produkter, byte/retur gäller endast om det visat sig att det är vi  Sorgbandet som har gjort fel. 

Behöver du hjälp?

Hör av dig till: info@sorgbandet.se eller ring +46(0) 702 320 973

E-Faktura: Faktura avgift 29 kr….Frakt tillkommer .. från 29 kr…Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se när du får svar från oss om din order mottagits för behandling.