BAKRUND

Företaget AD Sorgbandet grundades 1999 av Anette Danielsson i Älvsjö, Stockholm, med varumärket Sorgbandet.

Idén till företaget fick Anette Danielsson då hon hade hamnat i en mörk tillvaro och börja söka möjligheter till att försöka må bra och insåg att det varken fanns några helheters tankar om att få må bra på ett enkelt sätt. och just Sorg som kan vara och uttrycka mycket olika för var och en av oss. Utbudet bestod av olika delar inom sorg, men var utspritt på olika ställen och skulle göra att Anette framstod som stressad och helt uttröttande av sitt letande efter något som skulle passa, Alla sätt att hitta sin egen balans i tillvaron är viktigt och har betydelse för sin egen utveckling, för att få må bra och finna harmoni. Att samla mycket inom sorg under ett och samma tak fanns inte.

Dessutom kände sig Anette uttröttad och obekväm av att behöva gå till flera olika ställen för att kunna välja att må bra. Då hon upplevde att hela tiden behöva åter berätta om och om igen. Anette insåg att hon inte var ensam, det fanns många fler människor som upplevde samma uttröttande känslor kring detta.

Därmed föddes idén till AD Sorgbandet som redan från början var nytänkande och kreativ inom begravning med själva kransbanden som start, med en mer personlig och känslomässigt utryck så som, En bild säger mer än tusen ord.. som vände sig till människor som skulle handla mer personligt.

Att försöka erbjuda flera möjligheter till att hjälpa under samma tak och ansvarstagande för vår miljö, förde tankarna om uthyrningens möjligheter. Anette Danielsson skapade Kistduken med hjälp från ALMI och som uppvisades i Blå hallen i Stockholms Stadshus 2005. Kistduken görs till något bra och kostnads effektivt, och är ett nytt alternativ till det som redan finns och riktar sig till konsumenter och företag.

Efter en tid 2017 ändrar AD Sorgbandet inriktning genom att bredda och tar in mycket mer välbefinnande som kan hjälpa inom Sorg. Utbudet började påminna mer om trender som publicerades i magasin och media.  

AD Sorgbandet har behållit sitt fokus på att erbjuda olika sätt för att må bra och ha allt sammalt under ett tak. AD Sorgbandet är originalet och idag ett av de ledande inom nytänkande i sin kategori där sorg får finnas på olika sätt och kan ges möjligheter till att hjälpa under ett och samma tak och utan avkall på välbefinnande, design och miljö.

AD Sorgbandet är inom: Välbefinnande, Behandlingar, Samtal, Inredning, Uthyrning, Begravning, Kransband och Detaljhandel där val av konstnärligt handarbete kan väljas, självklart alltid med tanke om miljön.

AD Sorgbandet säljer sina produkter fysiskt och på sin hemsida. www.sorgbandet.se

Välkommen

SORGBANDET ligger i hemma miljö på Lievägen 50, 125 33 i Älvsjö, Stockholm.

Här kan man kan beställa, köpa och boka tider inom: Inredning, Behandlingar, Samtal, Ört-Teer, Kryddor, Drycker /Tinkturer, DR:Bach, CBD-Olja, Cellsalter, Body, Rökelser.

Längre ned på sidan kan man kan beställa, köpa och boka tider inom: Kransband, Kort, Program, Begravningar, Gravplatta, Uthyrning. mm. Alla priser är inklusive moms. Betalning = E-Faktura. Längst ned på sidan Köpevillkor..

FENG SHUI BALANSERAR OCH GER HARMONISKA HEM

INREDNING / FENG SHUI. Detaljerade inredningstips för alla delar av våra liv, bättre hälsa, kärleksliv eller framgångsrik karriär. Vi arbetar med Feng Shui som öppnar upp energier och är mer än 3 000 år gammal konst och vetenskap med ursprung i Kina.

 • Förbättrar energin i hem, kontor, trädgård.
 • Arbetar med de fem elementen som är trä, jord, eld, metall och vatten.
 • Energikarta Bangua används.
 • Färger och placeringar påverkar. 

Ni känner att ni inte vet hur det optimalt ska inredas för att få till det bästa flödet, struktur eller möblering. Jag konsulterar er gärna i ert hem (inom Stockholm) för att lättare se vad som behövs eller ändras i bostaden/rummet.

Möte: Tillsammans går vi igenom rum för rum där råd, tips ges. Pris från 3 490 kr.

Möte: Hjälp med möblering av befintlig inredning. Pris från 9 990 kr. (inom Stockholm)

Nätbaserad inredningshjälp: Ett rum. Pris från 1 820 kr.

Så här går det till :

 • Skicka bilder, video eller en ritning av placering med nuvarande möblering & mått på det rum du vill ha hjälp med.
 • Efter du godkänt offerten bokar vi in ett telefonsamtal där jag får en tydlig förklaring på vad du önskar.
 • Efter det börjar jag arbetet som innehåller följande.
 • En planritning där jag har ritat in den nya möbleringen.
 • En beskrivning om hur ni kan inreda rummet med befintliga möbler.
 • En produktlista var ni kan inhandla utvalda produkter och prisuppgifter.

REIKI HEALING OCH BEHANDLINGAR :

TIDER KL: 12.00 – 13.00…..14.30 – 15.30…..16.00 – 17.00. Överenskommelse om dag.

Diplomerad REIKI utövare sedan 1999, kurser så som Reiki1, Reiki 2, Reiki Master 3 och Bortom Reiki, 4. Min mångårig erfarenhet har väglett mig till Referens metoden, som jag är ensam om att utföra i Stockholm.

Reiki healing eller Referens metoden

Är komplementär-medicinsk metod som innebär är att hela människan behandlas på alla nivåer, både fysiskt och mentalt . Reiki healing eller Referens metoden stödjer kroppens egen livsenergi och sätter igång processen mot välbefinnande.  Varje behandling är personlig. Om du känner av energierna eller inte, så gör den nytta ,kan ges på två olika sätt. Reiki healing är en behandlingsform där du är fullt påklädd och utövaren lägger sina händer på olika kroppspositioner. Behandlingar kan också ske via distans. Vid våran första kontakt samtalar vi om vilken metod som är mest lämplig. Reiki traditionell är godkänd av skatteverket som friskvård. Jag har presentkort.

 • Första kontakt: 430 kr. 30 min.
 • Reiki healing, 30 min traditionell: 490 kr. …. Student/ Pensionär/ Rabatt: 470 Kr 30 min.
 • Reiki healing, 60 min traditionell: 980 kr. …. Student/ Pensionär/ Rabatt: 940 Kr 60 min.
 • Reiki healing, 90 min traditionell: 1 410 kr. …. ( 60 min behandling och 30 min för stöd samtal.)
 • Reiki healing, Tillägg aktivering: = 430:- Kr.
 • Reiki healing, med tillägg av aktivering, är för egen utövande själv behandling, håller i ca 30 dagar.
 • Ju mer du använder dig av själv behandlingen desto längre håller aktiveringen i.
 • Aktiveringen görs i samband med en Reiki healing traditionell behandling 60 min.
 • Distans:
 • Reiki healing. 450 kr.
 • Chakra, balansering. 450kr.

OBS!: Healing räknas numera som friskvård, så du kan använda dina friskvårdspengar eftersom det är avdragsgillt för företag. För tidsbeställning ring mig 0702 320 973 eller skicka  med ditt telefonnummer eller sms så ringer jag dig.

Referens metoden arbetar dygnet runt i 1 år, och är på distans. Uppföljning görs efter cirka ett år.

 • Distans:
 • Referens metoden 1 år. 11 904 Kr (ca: 33 Kr, dygn.) Kan del betalas på 12 månaden.

För att påbörja Referens metoden behöver du uppge namn och födelsedatum.

 1. Skannar av obalanser.
 2. Referens metoden startas upp.
 3. Det innebär att kroppen ges en referens så att obalanser börjar balanseras mot balans under ett år.

Bokad tid som avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.

F-skattsedel finns.

SAMTAL:

Fredagar Kl:12.00 -16.00.

Mobil: +46 (0)732 680 593

Här pratar du med Anette och tillsammans kanske vi finner lösningar på dina frågor. Priset är 16 kr per minut.

Du betalar endast för samtalstiden och minsta debitering är 5 minuter. Åldersgräns 18 år..

Jag nås på MOBIL: +46 (0)732 680 593.

Vill du boka tid så maila till order@sorgbandet.se. Jag behöver ditt namn, fullständig adress och telefonnummer. Fakturan får du på din mail eller till mobilen. I annat fall till adressen där abonnemanget är skrivet. Avgiften för fakturan är 29 kr. och fakturan betalas på 10 dagar. Krediten ökar efter ditt första samtal till 660 kr i kredit. Fakturan skapas omgående efter att vi har avslutat samtalet. Vid inkassoärende så sänks krediten till 330 kr. Vi vill att utgiven faktura ska vara betald. Om du vill ringer till oss igen.

ÖRT-TEER OCH KRYDDOR:

Askorbinsyra:..100 g..64 kr ..Ren C-vitamin.

Bikarbonat:..150 g..29 kr…Vatten med bikarbonat kan naturligt motverka magsyra, Om du dricker det kan du därför förebygga sura uppstötningar. Hjälpa till att skapa bättre pH-balans och bättre syreupptag i kroppen.

Brännässla:..70 g..45 kr..…Är mycket allsidig läkeväxt med näringsrika mineraler som kisel och kalium. Brännässla ger bra stöd till immunförsvaret och hjälper till att bli av med kroppens slaggprodukter och god mängd klorofyll som ökar transporten av syre och näring till kroppens celler. 

Blåbär:..75 g.. 98 kr. X

Chiafrö:..200 g..29 kr...Absorberar upp till tolv gånger sin egen vikt, vilket bidrar till en ökad mättnadskänsla. Nära på 90 procent av kolhydraterna i Chiafrö utgörs av vattenlösliga fibrer, som hjälper till att bibehålla en jämn blodsockernivå samtidigt som det underlättar och förbättrar tarmfunktionen

Daggkåpa…50 g..93 Kr

Djävulsklo:..100 g..93 kr.. Är en afrikansk ört som används som ett traditionellt växtbaserat läkemedel för lindring av ledsmärtor och ledinflammation, vid olika typer av ledbesvär och förändringar i benvävnaden så som artros, gikt och artrit. Örten är antiinflammatorisk och bidrar även till normal matsmältning.

Echinacena:..100 g..119 kr.. Stärker immunförsvaret, Roten på Echinacena ( röd solhatt) innehållet akrylamider som är mycket verksamma vid infektioner och inflammationer, kan bromsa spridningen av de flesta virusstammarna och den har en tydlig effekt på ett nedsatt immunförsvar. Men är immunförsvaret redan starkt, överaktiveras det inte utan det regleras.

Gurkmeja:..200 g..28 kr...Bra för att dämpa inflammation, förbättra matsmältning och lindra hudbesvär enligt Ayurveda’s lära men fördelarna sträcker sig mycket längre än så. Att gurkmeja är bra för din hälsa råder det inga tvivel om och det finns gott om studier som bekräftar detta.

Hagtorn:..100 g..86 kr...Är även känt som ett livsmedel som är bra för hjärtat, då det kan göra underverk för din hjärt-kärlhälsa. I Europa skriver tusentals läkare ut hagtorn för att behandla hjärt-kärlsjukdomar. Växten är även ett officiellt läkemedel i såväl Tjeckien som Tyskland, Frankrike, Ungern, Schweiz, Ryssland, Brasilien och Kina.

Hallonblad…50 g..Kr..49 kr

Hampa frö:..100 g..56 kr Det näringsrika = e-vitamin, kalium, fosfor och magnesium. De är även fiberrika och innehåller alla essentiella aminosyror vilket gör det till en bra vegetabilisk källa för fullvärdigt protein (ca 35 g protein per 100g). Det är också en bra källa för essentiella fettsyror.

Ingefära:..200 g..72 kr…Hör till de äldsta läkeväxterna med medicinska anor från 3000-talet f.Kr. Ingefäraroten räknas som en av de bästa naturläkemedlen speciellt för sin antiseptiska och bakteriedödande egenskap.

Järnört:..100 g..92..kr…I folktron tillskrevs järnört stor läkekraft. Den användes till allt från att lindra migrän, spänningshuvudvärk och psykisk trötthet till att vara vattendrivande och främja matsmältningen. Men järnörten användes också för att bota njur-, mjält- och leversjukdomar och ansågs också göra gott vid mensrubbningar.

Kamomill:…150g..92 kr.SLUT…Är en mycket allsidig läkeväxt som alla kan ha nytta av i sin naturliga egenvård. Den har bra kramplösande egenskaper som hjälper vid smärtsam menstruation. Kamomillen lindrar stress oro och sömnsvårigheter.

Kardborre:..150 g..190 kr.…Stödjer utrensning av toxiner via lymfa och njurar. Ingår ofta i örtblandningar för s.k. detox, dvs. hjälp till kroppens utrensning av gifter och avfallsprodukter från ämnesomsättning och från infektioner.  Används också vid hudutslag, eksem och bensvullnad.

Läkemalva:..50 g..99 Kr...Säga ha antibakteriella egenskaper och har traditionellt använts mot infektioner och inflammationer, och verkar som en naturlig smörjning i kroppen och gör att det skapas ett skyddande lager runt membranen. Örten används ofta vid luftvägssymtom som förkylning och hosta samt vid irritation och obehag i mun, hals och på stämbanden. Tack vare dess antibakteriella egenskaper används den även för att lindra rodnad och irritation vid eksem, klåda och andra hudåkommor.

Mariatistel frö:..100 g..91 krSLUT...Är en växt full av goda egenskaper och fördelar för kroppen och dess funktioner. Det är främst en effektiv behandling av leverproblem.

Maskros:..100 g..99 kr…Är en livskraftig läkeväxt som finns nära tillhands. Maskrosens främsta egenskaper är stimulans av bukspottskörtel och lever..

Oregano:50 g..63 kr...Känner vi främst till som välkänd pizzakrydda i det italienska pastaköket. Kryddväxten gjorde entré i Sverige under medeltiden där den odlades i klostergårdar som viktig medicinalväxt. Oregano är kraftigt antiinflammatorisk och hämmar svamp och virus

Nypon:100 g..72 kr.…Räknas som ett av Nordens super bär med sina näringsrika växtämnen. 2 dl nypon innehåller nämligen lika mycket C-vitamin som 1 kg citroner. Nyponen stärker bindväv och är bra för din hy. Nypon anses också gynnsam vid behandling av ledbesvär som reumatism och artros.

Persilja:100 g..36 kr…Har goda utrensande egenskaper av kroppens slaggprodukter. Läkeväxten är därför bra i reningskurer och aktiverar även funktion av lever och njurar. Persilja ger dig uppfriskande andedräkt.

Ringblomma:100 g.. 93 kr. Till kroppens insida är ringblomman antiinflammatorisk och bakteriedödande mot bland annat stafylokocker. Då ringblomma innehåller salicylsyra så är läkeörten också smärtlindrande vid huvudvärk och ont i samband med menstruation. 

Rosmarin:100 g..18 kr...kan vara bra att använda vid: Lågt blodtryck, Dålig blodcirkulation och frusenhet, För att förbättra minnet då en ökad cirkulation ger bättre blodtillförsel i hjärnan, Vid huvudvärk som kommer av trötthet och frusenhet/nedsatt cirkulation, Vid muskel- och ledvärk kan man dra nytta av den både invärtes och utvärtes.

Rödklöver: —X…Har renande verkan på lymfa och nervsystem samt stärker upp skelettet då klövern innehåller kalcium. Rödklövern sägs också öka fertiliteten och stödjer leverns reningsarbete. En annan god egenskap är att rödklöver är bra vid stress och trötthet eller när du bara vill bli lite uppiggad. 

Röllekan: — Anses också verka febernedsättande och svettdrivande vid exempelvis förkylningar. Rölleka motverkar även förkylningar då den både är antiinflammatorisk, dödar bakterier och bättrar immunförsvaret. En annan intressant egenskap är att läkeörten kan sänka högt blodtryck och verka blodrenande.

Saffran:0,5 g..10 kr. X

Salvia:100 g..95 kr…Kan ha en positiva verkan på Alzheimers och dålig minne. Salvia underlättar för ett viktigt enzym att frigöra acetyl Colin i hjärnan. Acetyl Colin är en substans som finns i övergången mellan muskler och nerver och är viktig för impulser och muskelsammandragningar. Salvia sägs också ge stöd till dåligt minne och tidig demens orsakat av utbrändhet och stress.

Snärjmåra:70 g..85 kr…Inom folkmedicinen använd mot körtelfeber, halsfluss, åderbråck, bensår och magsår. Snärjmåra verkar förtunnande på blodet och stimulerar lymfsystemet. Detta gör den verksam som omslag på värkande muskler, eksem, psoriasis och andra hudsjukdomar.

Timjan:100 g..65 kr…God verkan och lindring vid luftrörsproblem som astma, bronkit och olika typer av hosta. Läkeväxten har använts som hostmedicin och vid katarr i luftvägarna i många tusen år så effekten är testad.

Åkerfräken: 100 g..121 kr...Örten innehåller även bitterämnen, flavonoider, saponiner och garvämnen. Åkerfräken anses lite som ett universalmedel eftersom den har många verksamma beståndsdelar. Den får blodet att koagulera lättare och är därför bra vid inre blödningar. Åkerfräken har en milt slipande effekt på tänderna. Urindrivande antagligen den mest välkända växten för att eliminera överskottsvätska i kroppen, tack vare dess innehåll av kalium, flavonoider och saponiner. Den kan öka urinen med upp till 30%. Därför är den bra vid vätskeretention, ödem, reumatism, gikt, njurstenar, urinvägsinfektioner. etc…

Älgört:..100 g..99 kr...För salicylerna så har den en bra smärtstillande effekt.

För mer info om örter, mm. mail till info@sorgbandet.se

Frakt tillkommer .. från 19 kr

Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans.

Frågor till: info@sorgbandet.se

TINKTURER / DRYCKER

SV – DROPPAR:

30 ml.=.91 kr

150 ml.=.449 kr

300 ml.=.892 kr

Gör egen:…SV : 50 g =.119 kr

SV-Droppar med bittra örter är uppskattat sedan hundratals år tillbaka i tiden runt om i Europa. SV-droppar är kraftfullt med bitter smak, en balans mot dagens kosthållning med ett överflöd av söta matvanor. Flytande SV-droppar. Innehåll: Manna, angelikarot, kronärtskocka, kanelbark och kardemumma som aktiva ingredienser. Rekommenderad dosering, är 1 tesked 1-2 gånger per dag. Prova gärna att blanda med vatten eller örtte. SV-droppar, kan användas på huden för utvärtes verkan.

HJÄRTAS VIN:..300 ml..255 kr..  Det här vinet är bra mot stress, oro, sorg och bekymmer. Alkoholen är bort kokt..

BJÖRK ASKA: ..300 ml.=.63 kr

Gör egen: Björkaska: = 85 kr

Björkaska hämtas som namnet avslöjar från björkar, och är ett gammalt traditionsenligt naturmedel för att få näring. Det är framförallt den mineralrika jorden som björkarna växer i, som avgör hur näringsrik björkaskan blir. Norra Finland och Kanada anses ha de mest näringsrika markerna, med höga halter kalium, järn, magnesium, selen och en hel del andra mineraler.

TINKTUR:

RYSK ROT: 30 ml 137..kr… Kallas den fysiska adaptogenen. Den har använts vid stressrelaterade besvär, utmattning. Rysk rot har används vid mental trötthet, stress och impotens.

MYRRA TINKTUR: 30 ml 308 kr…
Myrratinktur är en klassisk ingrediens i tandvårdspreparat för gurgling och pensling av tandköttet. Verkan är inflammationshämmande och sammandragande vilket är bra vid tandlossning och svampigt och sårigt tandkött. Den kan tas outspädd på tandborsten och ska inte sköljas bort efter borstningen; den beska smaken går bort efter 10 minuter.

BACH: DR: Edward Bach var en brittisk läkare, bakteriolog, homeopat och andlig författare, mest känd för att utveckla Bach-blomstermedicinen.

 • DR.BACH
 • DR.Bach personligflaska..30 ml. 146 kr.
 • DR:Bach 5 Flowers räddningsdroppar…30 ml. 246 kr.
 • DR.Bach för djur..30 ml. 128 kr.

CBD OLJA: Hjärna, Hjärta, Hud, Immunsystem, Leder, Stress, Sömn, Ångest.

Egenskaperna hos CBD är brist på psyko aktivitet. Det betyder betyder att cannabidiol inte får dig att bli hög. Mera vi lär oss om CBD, mer verkar det klart att CBD kommer revolutionera hur vi människor ser på naturliga och växtbaserade kosttillskott. Det bedrivs många studier runt om i världen om fördelarna med CBD och hur vi kan dra nytta av det. De flesta är överens om att vi fortfarande bara är och skrapar på ytan av vad som egentligen finns att lära om CBD.

5% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (500 mg) ca. 275 droppar (cirka 2 mg CBD per droppe). 254 Kr

10% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (1000 mg) ca. 275 droppar (cirka 4 mg CBD per droppe). 424 Kr

20% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (2000 mg) ca. 275 droppar (cirka 7 mg CBD per droppe). 636 Kr

40% 10 ml: flaska. CBD-innehåll ca (4000 mg) ca. 275 droppar (cirka 14 mg CBD per droppe). 976 Kr

5% 30 ml: flaska. CBD-innehåll ca (3000 mg) ca. 825 droppar (cirka 2 mg CBD per droppe). 254 Kr

10% 30 ml: flaska. CBD-innehåll ca (3000 mg) ca. 825 droppar (cirka 4 mg CBD per droppe). 1 252 Kr

DR. Wilhelm Schüsslers var biokemins upptäckare och fann ett healing system genom de 12 Cellsalterna.

 • CELLSALTER
 • 12  Cellsalter. De  jobbar med det fysiska,  mentala och själsliga i vår kropp.
 • Dessa 12 cellsalter finns i tablett form.
 • Cellsalter 1 kur, innehåller 1 sort. ( 8 :- dag.) 92 kr.
 • Cellsalter 1 kur Kombi, innehåller alla 12. ( 1:- dag ) 110 kr.

BODY:

 • AQUA CREME. 220 ml ….80 kr…Deliplus, Gel Hidratante includes green tea and grapefruit extracts. discover the hydrating and caring effect of the special body creme.
 • OLIV CREME. 200 ml ….80 kr…Deliplus, Body cream contains olive oil, thanks to which it instantly moisturizes and nourishes the skin. Olive cream is suitable for all skin types.
 • CELLUITTE CREME. 250 ml….80 kr…Deliplus, Anti-cellulit reducer for the body contains active ingredients that strengthen, smooth the skin, fight fat deposits, have a pronounced anti-cellulite effect.
 • MANTE – K , Cocos. 250 ml….120 kr…Deliplus, Body Butter is a moisturizing Spanish body butter with the aroma of coconut.
 • MANTE -K ; 250 ml….120 kr. Deliplus, Mineral Body Butter. This product is composed of essential and natural oils and with minerals from the Dead Sea. It gives our skin an incredible .
 • SALTSKRUBB: Himalaya Salt 85 kr.
 • VETEKUDDE: 191:-

RÖKELSER Rökelser har använts i tusentals år och har mest använts i religiösa syften, men idag används ofta i rent stämningssyfte. Rökelserna bör placeras på ej brännbart underlag. När man ser en fast glöd i änden på stickan, blåser man ut den. Se till att den inte är placerad nära något brännbart.

 • RÖKELSER: TILLFÄLLIGT PARTI
 • ROSMARIN: (innehåll 20 st) 29 kr. Uppfriskande och stimulerar sinnet.
 • ORANGE: (innehåll 20 st) 29 kr. Härlig doft.
 • LOTUS: (innehåll 20 st) 29 kr. Hinduismen=skapelse/perfektion. Buddismen, renhet av kropp/ själ.
 • NAG CHAMPA: (innehåll 15 st) 29 kr. Detta är den mest kända och sålda rökelsen.
 • GREEN APPEL: (innehåll 20 st) 29 kr. Härligt syrlig doft som piggar upp och ger energi.

Frakt tillkommer .. från 19 kr

Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans.

Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Frågor till: info@sorgbandet.se

HÄR KOMMER BEGRAVNING OCH TILLBEHÖR :

BEGRAVNING:

Tillbehören kan beställas, BEGRAVNINGAR.. längre ned på sidan är under uppbyggnad.

KRANSBAND: Från 110 Kr

 • TRADITONELLT SÄTT.
 • Band1…EX: En sista hälsning
 • Band 2…Namn (4 Namn)
 • Band 3…Som tillägg, (extra band)..När Namn band 2 inte räcker. 62 kr.
 • MASKINSKRIVNA BAND:
 • 1 Ett, … Band: Maskinskrivet ..Hälsning + Namn.92 kr.
 • Längd ca, 90 cm Vit .Textfärg: Svart.
 • Bredd 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Frakt tillkommer .. från 25 kr.
 • Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr
 • Maskinskrivna Kransband. 115 kr.
 • Band 1 …EX: En Sista Hälsning
 • Band 2…Namn (4 Namn)
 • Band 3…Som tillägg, (extra band)..När Namn band 2 inte räcker. 62 kr.
 • Längd ca, 90 cm Vit .Textfärg: Svart.
 • Bredd 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Frakt tillkommer .. från 25 kr.
 • Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

 • HANDTEXTADE KRANSBAND:
 • 1 Ett Band: Handtextad. .Hälsning + Namn. 350 Kr
 • Längd ca, 90 cm Vit .Textfärg: Guld.
 • Bredd 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Frakt tillkommer .. från 25 kr.
 • Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr
 • Handtextade Kransband. 450Kr
 • Band 1 …EX: En sista hälsning
 • Band 2…Namn (4Namn)
 • Band 3…Namn band 2 inte räcker. 173 kr
 • Längd ca, 90 cm Vit .Textfärg: Guld.
 • Bredd 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Frakt tillkommer .. från 25 kr.
 • Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr
 • KRANSBAND:
 • Motiv / Symbol.
 • EX. Hjärta, Ängel, Nalle, Bil. Om ni har tänkt er en annan symbol, hör med oss..
 • Maskin. 49 Kr
 • Handmålad. 198 kr.
 • BAND.
 • Bandens avslut är snedklippt.
 • VÄLJ TEXT.
 • Förslag från vår lista…..
 • En sista hälsning
 • Saknad
 • Vi ses igen
 • Vi möts igen
 • Vila i frid
 • Du är i mina tankar
 • Tack för alla glada stunder
 • Egen text..

MILJÖ: Vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Kransbanden 5 cm bredd är för återvinning, Kransbanden 10 cm & 15 cm bredd, är miljövänligt framställt, och är i biologiskt nedbrytbart material.

Frakt tillkommer .. från 25 kr

Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans.

Frågor till: info@sorgbandet.se

ARBETE PÅGÅR HÄR NEDAN PÅ SIDAN..

KORT OCH PROGRAM

Till Buketter eller Kransar. .

KORT:

Mått:

KRANS KORT: Kortet binds i mitten av kransens hål, så att Namn och hälsningstext syns bättre.

Mått:

PROGRAM:

A 5 Program i storlek A 5.

Mer info kommer…

MILJÖ: Vi tänker på miljön, vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Papper och Arken är miljövänligt framställt, och är i biologiskt nedbrytbart material.

Frakt tillkommer ..

Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se du får svar från oss om din order mottagits för behandling och leverans.

Frågor till: info@sorgbandet.se

BEGRAVNINGAR ÄR UNDER UPPBYGGNAD: och söker intresserade av franchise’s.

BEGRAVNING: Direktkremation

Direktkremering från 9 500 kr. Direktkremation sker utan ceremoni och oftast utan minnesstund. Inkluderar endast en enkel kista, kistläggning, transport och samordning och . En direktkremation är en metod för att gravsätta den avlidne på ett värdigt enkelt sätt. Man undviker ceremonin och man kan hålla den privat eller vid ett senare tillfälle.

BEGRAVNING: Ceremonier

Här kommer det komma mera och info..

BEGRAVNING: Minnesstund

Här kommer det komma mera och info..

UTHYRNING: Kistduken, Bårtäcke, Design detaljer..

Här kommer det komma mera och info…

GRAVPLATTAN:

Mer info kommer..

MILJÖ: Vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Uthyrningsmöjligheterna är viktigt i det avseendet.

Köpevillkor

Köp och leveransvillkor du handlar alltid tryggt hos AD Sorgbandet.

Leverans

-Leveranstid är 4-6 arbetsdagar.

-Frakt från 25 kr

-Sorgbandet skickar med expressleverans, 79  kr extra

-Skriv gärna begravningsdatum.

-Efter lagd order får du en orderbekräftelse till din mail, får du ingen orderbekräftelse ska du kontakta oss efter att du kontrollerat din skräppost.

-Vi skickar spårbart via Postnord direkt till din brevlåda/lämnar vid dörr.

-Vi tar emot telefonbeställningar.

Betalning

Sorgbandet E- fakturerar företag privatpersoner från vårt egna faktureringssystem, kontakta oss för att bli återförsäljare.

köpvillkor, swish betalning för kransband

Öppet köp

Öppet köp eller byte gäller inte vid special (personliga) produkter, byte/retur gäller endast om det visat sig att det är vi  Sorgbandet som har stavat fel. 

Behöver du hjälp?

Hör av dig till: info@sorgbandet.se eller ring +46(0) 702 320 973

E-Faktura: Faktura avgift 19 kr.

Frakt tillkommer .. från 19 kr

Eller hämta själv i Stockholm/Älvsjö. 0 Kr

Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se när du får svar från oss om din order mottagits för behandling.