ARBETE PÅGÅR HÄR

SHOPEN: För Välbefinnande, Ört-Teer, Kryddor ,Behandlingar, Inredning med Feng Shui, Bokningar, Inrednings detaljer, Personliga Band , Kort och Återbruk med tanke om miljön. SHOPEN Ligger i hem miljö, där av låga priser, och alla priser som visas är ink,moms…Köp med kontant = jämna pengar, annars enkelt med E-Faktura.

SHOPEN: ÖPPET: MÅNDAG – ONSDAG…. Kl: 11.00- 18.00…Lievägen 50 i Älvsjö. Stockholm.

INREDNING / FENG SHUI: Det finns detaljerade tips för nästan alla delar av våra liv, såsom bättre hälsa, kärleksliv eller framgångsrik karriär. Feng Shui öppnar kraftfulla energikanaler för att hjälpa. Det är en gammal konst och vetenskap som började i Kina för över 3000 år sedan.

BALANSERAR ENERGIN OCH SKAPA HARMONISKA HEM

 • Feng shui förbättrar energin. (***Hem, kontor, trädgård)
 • De fem elementen (Trä, Jord, Eld, Metall, Vatten)
 • Energikarta (bagua) hjälper vid förbättring av ****
 • Färger och placeringar påverkar energierna på olika sätt.

Jag konsulterar er gärna i ert hem när ni känner att ni inte vet hur ni optimalt ska inreda för att få det bästa flödet eller om ni bara vill få upp trivselfaktorn i er hem-miljö, för att lättare få grepp om vad som behöver adderas eller ändras i bostaden/rummet. Det kan handla om möblering, struktur och flöde eller bara att få upp energin i hemmet, för att lättare förstå vad man skulle behöva göra för att optimera och öka trivseln i sin bostad. 

MÖTE: Tillsammans går man igenom rum för rum där Råd, Tips , Idéer ges:.PRIS: Från. 3 494 kr

MÖTE: Hjälp med möblering av befintlig inredning..PRIS: Från. 9 992 kr

Nätbaserad inredningshjälp: 1 rum- PRIS FRÅN: 1 820 kr

Så här går det till :

 • Du skickar bilder/video och mått på det rum du vill ha hjälp med. En planritning med möbleringen..
 • Godkänner du sedan offerten, så bokar vi in ett snabbt telefonsamtal där jag får en tydlig bild på vad du är ute efter. om det uppkommit några följdfrågor efter jag fått bilderna.
 • Efter det börjar jag mitt arbete som innehåller följande:
 • En planritning där jag ritat in nya möbleringen.
 • En beskrivning om hur jag tänkt o hur ni kan inreda rummet.
 • En produktlista där jag visar var ni kan köpa alla produkterna samt prisuppgifter. (Om det är så att ni vill köpa till nytt?)

BEHANDLINGAR: TORSDAGAR: KL: 10.00-15.00

 • Reiki healing (Traditionell) 995:-….Godkänd som Friskvård.
 • Reiki healing / ett område. (Distans) 350:-
 • Referens metoden (Distans) 1 280:-

Reiki healing eller Referensmetoden, som är komplementär-medicinsk metod, är att hela människan behandlas på alla nivåer, både fysiskt och mentalt. Reiki healing eller Referensmetoden stödjer kroppens egen livsenergi och sätter igång processen mot välbefinnande.  Varje behandling är unik, oavsett om du känner energierna eller inte så gör behandlingen nytta.  Reiki healing kan ges på två olika sätt. Dels genom att utövaren lägger sina händer på olika kroppspositioner hos klienten eller via distans. Referensmetoden är endast på distans. Vid vårt första möte framkommer de vilken metod som är mest lämplig för dig. Reiki är godkänd av skatteverket som friskvård.

SAMTAL: FREDAGAR: KL: 10.00 – 12.30…13.00 – 15.00... MOBIL: 0732 680 593. 11:- minuten. 18 årsgräns..

SAMTAL INFORMATION: Här pratar du med Anette om livet och döden, hur man kan se på livet på olika sätt för att komma vidare i sitt liv. Samtalskostnad: 11:- minut inkl. moms. ….18 års gräns…Du betalar endast för tiden du pratar. Minsta debitering är 5 minuter. Vill du bli manuellt tillagd eller boka in en tid så maila: order@sorgbandet.se. Då behöver vi ditt namn, fullständiga adress, och tele nr. Fakturan får du på din mail eller på mobilen och Fakturan betalas på 10 dagar. Om du ringer på Samtalslinjen så blir du automatiskt tillagd. Du behöver då inte göra något mer. Krediten ökar efter ditt första samtal till 660 kr i kredit vid första samtalet. Därefter höjs krediten till 1 100 kr. Vid inkassoärende så sänks krediten till 660:- igen. Fakturan skapas ganska omgående efter att man har ringt. När kreditgränsen är nådd så kan man ringa igen, först när den fakturan är betald. Fakturan skickas i första hand till mail adressen, mobil, i annat fall till adressen där abonnemanget är skrivet. Faktura avgift 40kr.

SHOPEN

ÖRT-TEER OCH KRYDDOR:

Så såg de på örter och kryddor och förr i tiden och mycket av dessa använder vi även idag..

 1. Askorbinsyra:..100 g..64:- …Ren C-Vitamin. ..TILLFÄLLIGT SLUT..
 2. Bikarbonat:..150 g..29:-…Vatten med bikarbonat kan naturligt motverka magsyra, Om du dricker det kan du därför förebygga sura uppstötningar. Hjälpa till att skapa bättre pH-balans och bättre syreupptag i kroppen.
 3. Brännässla:..70 g..45:-…Är mycket allsidig läkeväxt med näringsrika mineraler som kisel och kalium. Brännässla ger bra stöd till immunförsvaret och hjälper till att bli av med kroppens slaggprodukter och god mängd klorofyll som ökar transporten av syre och näring till kroppens celler.  
 4. Blåbär:..75 g.. 98:-…TILLFÄLLIGT SLUT
 5. Chiafrö:..200 g..29:-…Absorberar upp till tolv gånger sin egen vikt, vilket bidrar till en ökad mättnadskänsla. Nära på 90 procent av kolhydraterna i chiafrön utgörs av vattenlösliga fibrer, som hjälper till att bibehålla en jämn blodsockernivå samtidigt som det underlättar och förbättrar tarmfunktionen
 6. Djävulsklo:..100 g..92:-...Är en afrikansk ört som används som ett traditionellt växtbaserat läkemedel för lindring av ledsmärtor och ledinflammation, vid olika typer av ledbesvär och förändringar i benvävnaden så som artros, gikt och artrit. Örten är antiinflammatorisk och bidrar även till normal matsmältning.
 7. Echinacena:..100 g..110:-…Stärker immunförsvaret, Roten på echinacena ( röd solhatt) innehållet akrylamider som är mycket verksamma vid infektioner och inflammationer, kan bromsa spridningen av de flesta virusstammarna och den har en tydlig effekt på ett nedsatt immunförsvar. Men är immunförsvaret redan starkt, överaktiveras det inte utan det regleras.
 8. Gurkmeja:..200 g..110:-…Bra för att dämpa inflammation, förbättra matsmältning och lindra hudbesvär enligt Ayurveda’s lära men fördelarna sträcker sig mycket längre än så. Att gurkmeja är bra för din hälsa råder det inga tvivel om och det finns gott om studier som bekräftar detta.
 9. Hagtorn:..100 g..86:-…Är även känt som ett livsmedel som är bra för hjärtat, då det kan göra underverk för din hjärt-kärlhälsa. I Europa skriver tusentals läkare ut hagtorn för att behandla hjärt-kärlsjukdomar. Växten är även ett officiellt läkemedel i såväl Tjeckien som Tyskland, Frankrike, Ungern, Schweiz, Ryssland, Brasilien och Kina.
 10. Hampa frö:..100 g..56:- …Det näringsrika = e-vitamin, kalium, fosfor och magnesium. De är även fiberrika och innehåller alla essentiella aminosyror vilket gör det till en bra vegetabilisk källa för fullvärdigt protein (ca 35 g protein per 100g). Det är också en bra källa för essentiella fettsyror.
 11. Ingefära:..200 g..71:-…Hör till de äldsta läkeväxterna med medicinska anor från 3000-talet f.Kr. Ingefäraroten räknas som en av de bästa naturläkemedlen speciellt för sin antiseptiska och bakteriedödande egenskap. påstås även angriper cancerceller.
 12. Järnört:..100 g..92:-…I folktron tillskrevs järnört stor läkekraft. Den användes till allt från att lindra migrän, spänningshuvudvärk och psykisk trötthet till att vara vattendrivande och främja matsmältningen. Men järnörten användes också för att bota njur-, mjält- och leversjukdomar och ansågs också göra gott vid mensrubbningar.
 13. Kamomill: TILLFÄLLIGT SLUT…Är en mycket allsidig läkeväxt som alla kan ha nytta av i sin naturliga egenvård. Den har bra kramplösande egenskaper som hjälper vid smärtsam menstruation. Kamomillen lindrar stress oro och sömnsvårigheter.
 14. Kardborre:..150 g..92:-… Stödjer utrensning av toxiner via lymfa och njurar. Ingår ofta i örtblandningar för s.k. detox, dvs. hjälp till kroppens utrensning av gifter och avfallsprodukter från ämnesomsättning och från infektioner.  Används också vid hudutslag, eksem och bensvullnad.
 15. Läkemalva:..50 g..47:-…Säga ha antibakteriella egenskaper och har traditionellt använts mot infektioner och inflammationer, och verkar som en naturlig smörjning i kroppen och gör att det skapas ett skyddande lager runt membranen. Örten används ofta vid luftvägssymtom som förkylning och hosta samt vid irritation och obehag i mun, hals och på stämbanden. Tack vare dess antibakteriella egenskaper används den även för att lindra rodnad och irritation vid eksem, klåda och andra hudåkommor.
 16. Mariatistel frö:..100 g..91:-…Är en växt full av goda egenskaper och fördelar för kroppen och dess funktioner. Det är främst en effektiv behandling av leverproblem. TILLFÄLLIGT SLUT
 17. Maskros:..100 g..72:-...Är en livskraftig läkeväxt som finns nära tillhands. Maskrosens främsta egenskaper är stimulans av bukspottskörtel och lever.
 18. Oregano:50 g..38:-... Känner vi främst till som välkänd pizzakrydda i det italienska pastaköket. Kryddväxten gjorde entré i Sverige under medeltiden där den odlades i klostergårdar som viktig medicinalväxt. Oregano är kraftigt antiinflammatorisk och hämmar svamp och virus
 19. Nypon:100 g..65:-...Räknas som ett av Nordens super bär med sina näringsrika växtämnen. 2 dl nypon innehåller nämligen lika mycket C-vitamin som 1 kg citroner. Nyponen stärker bindväv och är bra för din hy. Nypon anses också gynnsam vid behandling av ledbesvär som reumatism och artros.
 20. Persilja:100 g..47:-… Har goda utrensande egenskaper av kroppens slaggprodukter. Läkeväxten är därför bra i reningskurer och aktiverar även funktion av lever och njurar. Persilja ger dig uppfriskande andedräkt.
 21. Ringblomma:100 g.. 92:-..:::TILLFÄLLIGT SLUT ::::Till kroppens insida är ringblomman antiinflammatorisk och bakteriedödande mot bland annat stafylokocker. Då ringblomma innehåller salicylsyra så är läkeörten också smärtlindrande vid huvudvärk och ont i samband med menstruation. 
 22. Rosmarin:100 g..74:-… kan vara bra att använda vid: Lågt blodtryck, Dålig blodcirkulation och frusenhet, För att förbättra minnet då en ökad cirkulation ger bättre blodtillförsel i hjärnan, Vid huvudvärk som kommer av trötthet och frusenhet/nedsatt cirkulation, Vid muskel- och ledvärk kan man dra nytta av den både invärtes och utvärtes.
 23. Rödklöver: …TILLFÄLLIGT SLUT… har renande verkan på lymfa och nervsystem samt stärker upp skelettet då klövern innehåller kalcium. Rödklövern sägs också öka fertiliteten och stödjer leverns reningsarbete. En annan god egenskap är att rödklöver är bra vid stress och trötthet eller när du bara vill bli lite uppiggad. 
 24. Röllekan: …TILLFÄLLIGT SLUT:: anses också verka febernedsättande och svettdrivande vid exempelvis förkylningar. Rölleka motverkar även förkylningar då den både är antiinflammatorisk, dödar bakterier och bättrar immunförsvaret. En annan intressant egenskap är att läkeörten kan sänka högt blodtryck och verka blodrenande.
 25. Saffran:0,5 g..10:-
 26. Salvia:100 g..95:-…Positiva verkan på Alzheimers och dålig minne är intressant. Salvia underlättar för ett viktigt enzym att frigöra acetyl Colin i hjärnan. Acetyl Colin är en substans som finns i övergången mellan muskler och nerver och är viktig för impulser och muskelsammandragningar. Salvia sägs också ge stöd till dåligt minne och tidig demens orsakat av utbrändhet och stress.
 27. Snärjmåra:70 g..85:-… Inom folkmedicinen använd mot körtelfeber, halsfluss, åderbråck, bensår och magsår. Snärjmåra verkar förtunnande på blodet och stimulerar lymfsystemet. Detta gör den verksam som omslag på värkande muskler, eksem, psoriasis och andra hudsjukdomar.
 28. Timjan:100 g..56:-…God verkan och lindring vid luftrörsproblem som astma, bronkit och olika typer av hosta. Läkeväxten har använts som hostmedicin och vid katarr i luftvägarna i många tusen år så effekten är testad.
 29. Åkerfräken: 100 g..74:-…Örten innehåller även bitterämnen, flavonoider, saponiner och garvämnen. Åkerfräken anses lite som ett universalmedel eftersom den har många verksamma beståndsdelar. Den får blodet att koagulera lättare och är därför bra vid inre blödningar. Åkerfräken har en milt slipande effekt på tänderna. Urindrivande antagligen den mest välkända växten för att eliminera överskottsvätska i kroppen, tack vare dess innehåll av kalium, flavonoider och saponiner. Den kan öka urinen med upp till 30%. Därför är den bra vid vätskeretention, ödem, reumatism, gikt, njurstenar, urinvägsinfektioner. etc…
 30. Älgört:..100 g..65:-…För salicylerna så har den en bra smärtstillande effekt.

DRYCK / TINKTURER

SV DROPPAR:..3 dl..245:-..ink,moms..med bittra örter är uppskattat sedan hundratals år tillbaka i tiden runt om i Europa. SV-droppar är kraftfullt med bitter smak, en balans mot dagens kosthållning med ett överflöd av söta matvanor. Flytande SV-droppar innehåller bland annat manna, angelikarot, kronärtskocka, kanelbark och kardemumma som aktiva ingredienser, och har en alkoholhalt på 40 %. Rekommenderad dosering är en tesked droppar 1-2 gånger per dag. Prova gärna att blanda med vatten eller örtte. Du kan även använda SV-droppar på huden för utvärtes verkan.

HJÄRTAS VIN:..3 dl..152:-.. Det här vinet är bra mot stress, oro, sorg och bekymmer samt att det kan balansera både högt och lågt blodtryck. Stärker njurarna så att kroppen kan skölja bort slaggämnen från blodet, och den är också kärlvidgande så man får bättre cirkulation. Alkoholen är bort kokt..

BJÖRK ASKA: ..3 dl..65:-.. Björkaska hämtas som namnet avslöjar från björkar, och är ett gammalt traditionsenligt naturmedel för att få näring och motverka sjukdomar. Det är framförallt den mineralrika jorden som björkarna växer i, som avgör hur näringsrik björkaskan blir. Norra Finland och Kanada anses ha de mest näringsrika markerna, med höga halter kalium, järn, magnesium, selen och en hel del andra mineraler.

TINKTUR:

RYSK ROT 30 ml.. 137.:- ink,moms. kallas den fysiska adaptogenen. Den har använts vid stressrelaterade besvär, utmattning och som en behandling för att undvika biverkningar av andra läkemedel på grund av örtens leverrenande effekt. Rysk rot har också används vid mental trötthet, stress och impotens.

MYRRA TINKTUR: 30 ml 308:– Används huvudsakligen för att behandla inflammation i munnen och tandköttet för borstning eller som en gurgle.


BACH:

DR: Edward Bach var en brittisk läkare, bakteriolog, homeopat och andlig författare, mest känd för att utveckla Bach-blomstermedicinen, en form av alternativ medicin inspirerad av klassiska homeopatiska traditioner.

 • DR.BACH
 • DR.Bach personligflaska..30 ml. 146:-
 • DR:Bach 5 Flowers räddningsdroppar…30 ml. 246:-
 • DR.Bach för djur..30 ml. 128:- .
 • CELLSALTER
 • 12  Cellsalter. De  jobbar med det fysiska,  mentala och själsliga i vår kropp. Dessa 12 cellsalter finns i tablett form.
 • Cellsalter 1 kur ( 8 :- dag.) 92:-
 • Cellsalter 1 kur Kombi ( 1:- dag ) 110:-
 • VETEKUDDE: 191:-
 • SALTSKRUBB: Himalaya Salt 83:
 • CREME: TILLFÄLIGT PARTI
 • AQUA CREME. 220 ml ….182:-
 • OLIV CREME. 200 ml ….182:-
 • CELLUITTE CREME. 250 ml….218:-
 • RÖKELSER: TILLFÄLLIGT PARTI
 • ROSMARIN: (innehåll 20 st) 29:-
 • ORANGE: (innehåll 20 st) 29:-
 • LOTUS: (innehåll 20 st) 29:-
 • NAG CHAMPA: (innehåll 15 st) 29:-

Frakt tillkommer…beror på vikt och val.. Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se

Frågor till: info@sorgbandet.se

BEGRAVNINGAR

 • KRANSBAND PRISER: Från 110:-
 • Handtextade kransband och 350:-
 • Längd ca, 90 cm Vit .Textfärg: Guld.
 • Bredd 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Frakt tillkommer beror på vikt.. från 49:-
 • Maskinskrivna Kransband. 152:-
 • Längd ca, 90 cm Vit .Textfärg: Olika.
 • Bredd 5cm/10cm/15cm..
 • Banden har snedklippt avslut.
 • Frakt tillkommer beror på vikt.. från 49:-
 • Band 1… EX:
 • En sista hälsning
 • Band 2
 • Namn (4 Namn)
 • ETT, Band: Handtextad ..Hälsning + Namn. 250:-
 • ETT, Band: Maskinskrivet ..Hälsning + Namn. 110:-
 • Symbol: 98:- Handmålad / Symbol: 29:-Maskin
 • EX. Hjärta, Ängel, Nalle, Bil, mm.
 • Om ni har tänkt er en annan symbol, hör med oss..
 • Bandens avslut är snedklippt.
 • Välj …förslag från vår lista…..
 • En sista hälsning
 • Saknad
 • Vi ses igen
 • Vi möts igen
 • Vila i frid
 • Du är i mina tankar
 • Tack för alla glada stunder
 • Egen text..

MILJÖ: Vi tänker också på miljön, vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Kransbanden 10 cm & 15 cm bredd. De är miljövänligt framställt, och är i biologiskt nedbrytbart material.

BEGRAVNING: Direktkremation

Direktkremering från 6 500:-. Direktkremation sker utan ceremoni och oftast utan minnesstund. Inkluderar endast en enkel kista, kistläggning, transport och samordning. En direktkremation är en metod för att gravsätta den avlidne på ett värdigt enkelt sätt. Man undviker ceremonin och man kan hålla den privat eller vid ett senare tillfälle.

GRAVPLATTAN: Mer info kommer..

UTHYRNING: Kistduken, Bårtäcke, Design detaljer.. mer info kommer..

MILJÖ: Vi tänker också på miljön, vi försöker vårt yttersta för att bidra till en bättre framtid utan att sänka kvalitén på material och design. Uthyrningsmöjligheterna är viktigt i det avseendet.

E-Faktura: Faktura avgift 40:-

Frakt tillkommer…beror på vikt och val.. Din order kan du skicka till: order@sorgbandet.se

Frågor till: info@sorgbandet.se