AD Sorgbandet

AD Sorgbandet startade 1999

 

Hela företagets idé började med tanken på kransband med bilder och symboler. AD Sorgbandets grundläggand ide´ är att vid begravningscermonien göra ett känslomässigt bra farväl. Våra produkter tillhandahålls av företag inom begravningsverksamhet och blomsteraffärer. Varumärket Sorgbandet står för Hantverk, Kvalité och Nytänkande.

 


Fördelar till dig som kund

  • Fortlöpande utveckling av begravningsalternativ.
  • Vi målar bilder, symboler och sagofigurer.
  • Leveranstid, 5 arbetsdagar, inom Sverige.


Vi tänker hela tiden på det personliga vid en begravning. Hantverket med bilder och symboler är en konst som är till för att uttrycka känslor när orden inte räcker till. Bilden kan sparas som ett minne. Sorgbandet skapar produkter som har en stor betydelse vid begravningen och sorgarbetet. Produkterna är av hög kvalitet. Vår ambition är att i stösta utsträckning tillgodose kundens behov.

Våra bilder och symboler är vår egen design, de är handmålade med stor konstnärlig kompetens och empati för ändamålet. De bilder symboler som vi producerar är av stort personligt värde. I situationer där orden inte räcker till har de obegränsad påverkan, då det kan tolkas och uttrycka många känslor.

 

De kransbandsbilder och symboler som vi tillverkar har ett stort personligt värde. Se bilder/tackkort.

 

 


 
Svenska (Sverige)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
191 192 193 194 195 196 197 198 199 200